#Uncategorized

Wieder tegen de wèreld

zondag 21 april 2024 - 16:04 | Laissa Stangé

In een uitdagend seizoen, met talloze dieptepunten leek succes ver weg. Maar aan het einde van de competitie toonden we waar Oostende voor staat: passie, vastberadenheid en de steun van de supporters leidden tot twee belangrijke overwinningen, het voelde alsof we kampioen werden.

Onze fantastische bekercampagne bracht maar liefst 17 volle bussen supporters naar Antwerpen, waar we werden gedreven door een zee van enthousiasme en passie.

Onze oprechte dank gaat uit naar de supporterslokalen voor hun onschatbare inzet en samenwerking. We kijken al uit naar volgend jaar, vol nieuwe uitdagingen.

Vrijdag sluiten we het seizoen af met onze fin de saison, waar spelers, staf en supporters van KVO samenkomen om terug te kijken op het afgelopen en komend seizoen. (Inschrijven kan nog tot 21/04/2024 20u)

Oostende staat weer op en we zullen niet opgeven. #Wiedertegendewèreld