#Uncategorized

Uitleg bewindvoerder Meester Van Oosterwyck

donderdag 25 januari 2024 - 14:54 | Laissa Stangé

Op 24 januari 2024 werden we uitgenodigd door Meester Van Oosterwyck, in aanwezigheid van onder andere een delegatie van de supportersfederatie, de supporterslokalen en de stewards.

Meester Van Oosterwyck gaf een heldere toelichting over zijn mandaat van 21 dagen als bewindvoerder van KV Oostende. Gedurende deze periode heeft hij de verantwoordelijkheid om aan de ondernemingsrechtbank een beslissing voor te leggen, variërend van een vordering tot faillissement tot gerechtelijke ontbinding of gerechtelijke reorganisatie.

Op dit moment is een extern accountantskantoor bezig met het completeren en in kaart brengen van de volledige boekhouding van 2017-2024. Deze gegevens kunnen dienen als basis om potentiële overnemers te informeren over de actuele financiële situatie van de club. 

Meester Van Oosterwyck is gemachtigd om schulden waar mogelijk al te vereffenen; een aantal noodzakelijke betalingen zijn reeds uitgevoerd, waardoor de match van zondag tegen SK Deinze kan doorgaan.

In naam van de supporters danken wij Meester Van Oosterwyck en wensen wij hem succes.