#Uncategorized

Einde van het “Kustboys forum”

vrijdag 28 oktober 2022 - 17:16 | Peter Van Nuffel

Jarenlang was het forum een vaste stek waar heel wat kustboys konden discussiëren met elkaar over van alles en nog wat. We zagen de laatste tijd dat dit zeer sterk afgenomen was en slechts enkele hiervan nog actief gebruik maakte. Sociale media kanalen zoals facebook, twitter en instagram nemen in de huidige maatschappij de taak over van dit forum.

Zo een forum in stand houden kost ons serverruimte en ook redelijk wat euro’s. Euro’s die we liever aan andere zaken spenderen waar we meer mensen mee kunnen bereiken. Momenteel denken we wel na om een waardig alternatief aan te bieden en zodra we dit gevonden hebben laten we dit weten.

We willen wel de kustboys, die steeds actief waren op dit forum, bedanken voor hun vele schrijfsels die ze gedurende jaren plaatsten op het forum.

#proudtobeakustboy