#Kustboys

Oostende, UUZE ploeg, uuze stad

vrijdag 9 september 2022 - 16:54 | Peter Van Nuffel

Na een zeer woelige week, waar het ongenoegen de bovenhand haalde op de anders positieve ingesteldheid van onze supporters, staan we nu voor een zeer belangrijke wedstrijd.

Als federatie doen wij nu een oproep om zaterdag in de vooravond voor de volle 100% achter uuze ploeg te staan bij de wedstrijd tegen Eupen. Zij, spelersgroep en technische staf, verdienen wel onze steun zodat ze op zijn minst een strijdvaardige wedstrijd kunnen spelen zoals op OHL en Standard. Laat ons ze vanuit de tribunes de impulsen geven waardoor nu de bal wel goed zal rollen. Laat ze voelen dat we als supporters nog steeds springlevend zijn, als het er op aankomt uuze ploeg vooruit te stuwen om die oh zo belangrijke 3 punten thuis te houden.

#proudtobeakustboy