#Uncategorized

Ook in dit seizoen willen we doen waar we goed in zijn.

woensdag 29 juni 2022 - 20:59 | Peter Van Nuffel

Al jaren staat de federatie met haar lokalen er voor bekend om de verplaatsingen per bus te organiseren. Dit is en blijft één van onze belangrijkste doelstellingen.

Doch voor dit seizoen loopt dit niet zoals we verwacht hadden. Door stijgende loonkosten en dieselprijzen zijn onze buspartners genoodzaakt geweest de prijzen drastisch te verhogen en dit met gemiddeld 20%. Daar komt nog bij dat door een CAO in de bussector er op zondag, en dit vanaf 1 januari 2023 nog een toeslag van 100€ boven op komt. Dit bezorgt ons momenteel heel wat kopzorgen daar we er toch voor willen zorgen dat onze supporters aan de meest democratische prijs de verplaatsingen kunnen blijven doen.

Het is een utopie dat we de prijs voor onze leden nog op 12€ kunnen houden. Maar we zullen er alles aan doen om de prijsverhoging zo minimaal mogelijk te houden. Momenteel zijn we nog in onderhandeling met de verschillende busmaatschappijen om het beste tarief te bekomen.

Het is voor ons momenteel dus onmogelijk om nu al een correcte prijs of prijzen mee te delen voor de eerste verplaatsingen. We streven er wel naar om in de loop van volgende week een definitieve oplossing te kunnen meedelen.

Vergeet zeker niet je lidmaatschap te verlengen en dit kan door op volgende link te drukken.

Wat we ook al willen meegeven is dat we op 26 Juli onze jaarlijkse verplichte algemene vergadering van onze VZW hebben en als lid zijn jullie vrij om deze bij te wonen.