#Uncategorized

De vrijwilliger

dinsdag 1 maart 2022 - 11:35 | Peter Van Nuffel

Deze week is de “week van de vrijwilliger”. Binnen KVO en de supportersfederatie kunnen we niet zonder hen. Via deze weg willen wij dan ook graag iedere vrijwilliger binnen KVO in de bloemetjes zetten. Een gezonde werking is zonder deze personen dan ook ondenkbaar.

Maar dit jaar hou ik mij, als voorzitter van de supportersfederatie, er ook aan alle vrijwilligers binnen de werking van de federatie te bedanken. Als ik zie hoeveel fantastische mensen zich in de respectievelijke supporterslokalen belangeloos inzetten om er voor te zorgen dat we een fantastische supportersbeleving kunnen hebben, kunnen we niet anders dan ook zij eens in de bloemetjes te zetten. Een welgemeende proficiat want zonder hen zou het onmogelijk zijn om deze werking te behouden en verder uit te bouwen.

Merci, bedankt jullie zijn een fantastisch team. Lang leve de “Kustboys”

#proudtobeakustboy