#Algemeen

Het einde van de tunnel is in zicht.

vrijdag 1 mei 2020 - 17:06 | Fabian Tack

Na enkele turbulente maanden lijkt het er op dat we eindelijke licht zien aan het einde van de tunnel. Een tunnel die vele supporters slapeloze nachten bezorgd heeft. We kunnen eigenlijk stellen dat we sinds de nieuwjaarsreceptie in een permanente rollercoaster van emoties gezeten hebben. Dit niet alleen op sportief vlak maar ook vooral op extra sportief vlak.

Groot was de opluchting voor velen toen uiteindelijk het verlossende bericht kwam dat er witte rook opsteeg uit de Versluys Arena. We zijn als supportersfederatie het volledige team rond Voorzitter Dierckens dankbaar voor het ongelooflijke doorzettingsvermogen om de deal met PMG volledig rond te krijgen. Ook willen we de burgemeester Bart Tommelein en Eerste schepen Björn Anseeuw bedanken om het pad te effenen in, waarschijnlijk het moeilijkste stuk van de overname deal.Ondertussen waren we als supportersfederatie ook zeer nauw betrokken bij de inzamelactie dewelke in gang getrokken werd door Franck Berrier en Sébastien Siani. Vooral de veiling was en is nog steeds een succes en loopt nu op zijn einde. De inspanning die hierin geleverd werd door verschillende personen is en was niet te onderschatten. Het was door een zeer goede samenwerking met “Les Ch’tis Collecteurs”, opnieuw Franck Berrier en Bram Keirsebilck dat dit een mooi succes werd.

Als supportersfederatie zijn we er van overtuigd dat dit alles ons sterker zal maken naar de toekomst toe en dat we het verleden achter ons kunnen laten.

Ik doe dan ook een oproep naar alle supporters om ééndrachtig uit te kijken naar volgend seizoen (en/of wat nog komen moet van het huidige seizoen).

Lang leve KVO en lang leve De Kustboys