#Uncategorized

KUSTBOYS en KVO slaan de handen in elkaar

donderdag 20 juli 2023 - 15:40 | Laissa Stangé

Voor dit seizoen hebben de Kustboys en KVO besloten om ten volle in te zetten op de supportersbeleving. Beide vinden we het heel belangrijk dat we oor en oog hebben naar wat de supporters denken en voelen. Daarom hebben we voor de galamatch op 5 augustus ons eerste supportersevent voorzien.

Supportersmaaltijd voor alle supporters.

Locatie: DIAZ – Arena (de juiste locatie zal later medegedeeld worden) Wanneer: Start om 13:00

Wat eten we: Stoofvlees met frietjes en groentjes en 1 consumptie inbegrepen een vegetarisch alternatief is ook mogelijk.

Dit alles voor de zeer democratische prijs van €20 p/p

Tevens hebben we interviews voorzien met de sportief verantwoordelijke binnen KVO. Vanaf 14:30 is er dan een Maes Pils Happy Hour voorzien op het Maes Pils-plein. Inschrijven kan tot 03/08/2023 14u00 via volgende link. https://forms.gle/Tjp6QzuWZsg5M9eH8

We hopen jullie talrijk te mogen verwelkomen #proudtobeakustboy