#Uncategorized

Kustboys steunen “Lucien & Lizette”

donderdag 17 november 2022 - 18:01 | Peter Van Nuffel

De supportersfederatie was, zoals veel Oostendenaars, geschokt na de gasontploffing waarbij de zaak “Lucien Salad & Teekewee” verwoest werd en zware schade toegebracht werd aan “Lizette Soup & Specials”. Wij, als federatie en alle KVO-supporters, willen onze duit in het zakje doen om de VZW Duinhelm te helpen bij de heropstart van beide zaken.

Dit doen we door middel van een pannenkoeken verkoop. Tevens zullen we trachten nog enkele andere activiteiten op te zetten waarvan de opbrengst integraal gaat naar deze actie.

Wat dit project voor ons zo speciaal maakt is dat enkele jongeren die werkte in “Lucien” ook verbonden zijn aan de G-ploeg van KVO. Deze 2 toppers, Jamie Van Kerschaever en Gianni Levecke, die ook KVO fan zijn in hart en nieren steunen ook ten volle onze actie.

Voor deze actie werken we samen met Dries Pannenkoeken, bekend voor zijn ambachtelijk bereide pannenkoeken. De prijs voor 1 kilogram pannenkoeken bedraagt €7,5. De pannenkoeken kunnen besteld worden via volgende link. https://forms.gle/hAZpWsYg94oYf1NE8 . Je kan deze overheerlijke pannenkoeken bestellen tot 08/12/2022 om 19:00hr.

We voorzien 2 afhaalmomenten in de Diaz Arena aan het Maes Pils plein en dit op vrijdag 16/12/2022 tussen 17:00 en 19:00 hr en op zaterdag 17/12/2022 tussen 10:30 en 12:30 hr. We voorzien ook een drankstandje en die opbrengst zal ook naar het goede doel gaan.

Supporters die een extra duit in het zakje willen doen of nog specifieke vragen hebben, kunnen steeds contact opnemen via mail met voorzitter@kustboys.be