#Uncategorized

Franck Berrier, onze kleine generaal

woensdag 10 augustus 2022 - 17:41 | Laissa Stangé

Zet je vrijdag voor de volle 100% achter je ploeg.

Wie had dit durven voorspellen, 6 op 9. Dit is nu het momentum om ten volle achter KVO te komen staan en te tonen tot waar echte “Kustboys” toe in staat zijn. Schreeuw mee je team over de meet naar een nieuwe belangrijke overwinning.

KVO maakt het gezellig voor ons, laten wij dan als blijk van waardering ook iets terug doen. Daarom roepen wij iedereen op om vrijdag voor de wedstrijd mee te komen genieten op het maes pils-plein en dit vanaf 19u15 t/m 20u15 voor een gezellige maes pils happy hour met DJ. Laat ons samen hier een groot succes van maken. 

Laat ons allen ook tijdig in de tribune zitten zodat we de spelers tijdens en op het einde van hun opwarming reeds het gevoel kunnen geven dat we voor de volle 100% achter hun staan. Weet dat ze dit voelen en zien en hun de nodige prikkels zal geven om zich weer ten volle in de strijd te gooien en er voor te zorgen dat de 3 punten in de DIAZ-arena blijven. Voor de wedstrijd zullen we ook een kort eerbetoon houden om onze kleine generaal, Franck Berrier, te herdenken. Hierbij doen wij een oproep om alles wat je hebt van Berrier aan te doen of mee te nemen!

Een goede prestatie start bij een goede support en daar kunnen wij voor zorgen. 

Dus “Kustboys” be there and make us proud.

#proudtobeakustboy