#Uncategorized

’t is weer zo ver, receptie tijd.

dinsdag 5 april 2022 - 19:28 | Peter Van Nuffel

Na twee gemiste edities door corona, kunnen we eindelijk opnieuw een einde seizoens receptie organiseren voor onze kustboysleden en hun partner en kinderen. Deze receptie is een manier om jullie te bedanken voor de steun die jullie geven aan de federatie en daar mogen jullie fier op zijn. Tevens is dit het ideale moment om met gelijkgestemde zielen even na te kaarten over het voorbije seizoen.

De receptie gaat door op 23 april 2022 van 19:00 tot 23:00hr in de jeugdkantine van KVO op de schorre. Inschrijving voor deze receptie kan je via deze link . We vragen wel een kleine bijdrage van €5 voor je deelnamen maar je krijgt hier heel wat voor terug. Bij het binnenkomen zal je 2 consumptietickets krijgen en een ticket voor een lekkere verse hamburger. De leden krijgen tevens een uniek tombola-lot waarbij zij een abonnement (C-tribune) kunnen winnen voor het seizoen 2022/2023. Ook de winnaars van de foto-like-wedstrijd zullen tijdens de receptie hun prijzen overhandigd krijgen. Tevens voorzien we ook een gewone tombola voor iedereen waar onder andere een retrotruitje (40 jaar KVO) en verschillende KVO-collector items zullen te winnen zijn.

Niet leden die ook interesse hebben om naar onze receptie te komen kunnen zich ook inschrijven, doch krijgen zij enkel een bonnetje voor een lekkere verse hamburger.

DJ Toney zal zorgen voor de muzikale noot op deze gezellige avond.

Indien jullie nog vragen hebben aarzel dan niet ons te contacteren.