#Kustboys

Winnaars fotowedstrijd en info over de volgende videoshoot.

woensdag 30 maart 2022 - 19:30 | Peter Van Nuffel

Eerst en vooral willen we alle supporters bedanken om tijdens de wedstrijd KVO-FCB er een kleurrijk spektakel van te maken. Dit leverde een heleboel mooie foto’s op en prachtige beelden voor onze video.

Op 05 april draaien we het tweede gedeelte van onze video en roepen we alle kustboys op om tegen 10:00hr aanwezig te zijn op de schorre zodat we daar ook enkele mooie beelden kunnen draaien. Ook doen we terug de oproep naar de jonge kustboy supporters waar we ook enkele beelden van willen maken terwijl zij een beetje voetballen en op doel trappen. Deze jonge voetballertjes zouden al tegen 09:30hr aanwezig moeten zijn. Zij die zich hiervoor geroepen voelen mogen zich aanmelden via mail naar petervannuffel@yahoo.com en krijgen dan wat extra info via mail.

En nu de winnaars even oplijsten. In de laatste uren werd het nog zeer spannend en waren er enkele die een fantastische inhaalbeweging begonnen. Voor alle duidelijkheid herhaal ik nog even dat enkel de likes, dus het duimpje tellen en niet de hartjes.

Op de eerste plaats met 424 likes

Op de tweede plaats met 213 likes

op de derde plaats met 211 likes

op de vierde plaats met 149 likes

op de vijfde plaats met 84 likes

en op de zesde plaats met 64 likes

Al deze winnaars mogen contact opnemen met petervannuffel@yahoo.com zodat we duidelijk kunnen afspreken voor het verdere verloop. Wat we al wel kunnen zeggen is dat de prijzen zullen overhandigd worden op onze fin de saison receptie op 23 april.