#Uncategorized

Allen op post voor KVO -FCB

dinsdag 8 maart 2022 - 20:19 | Peter Van Nuffel

Zaterdag aanstaande is het zo ver. De jaarlijkse strijd tegen Club Brugge. Laten we daar als kustboys een echt feest van maken.

Zoals we onlangs al aankondigden zullen we tijdens deze wedstrijd sfeerbeelden filmen die nadien te zien zullen zijn in de nieuwe promovideo van de “Kustboys”. Wij voorzien buiten onze CO2 Shooters ook nog enkele confetti shooters om de sfeer optimaal te krijgen. We doen dus langs deze weg een warme oproep om ook tijdig jullie plaatsen in te nemen in de tribunes zodat de sfeer kan opgebouwd worden.

We koppelen als federatie ook een wedstrijd aan deze match. Er zal onder andere een abonnement te winnen zijn voor de C-tribune (of de waarde ervan als u een andere plaats wil) en nog enkele andere mooie supportersattributen en prijzen.

Hoe kan je nu winnen? Wel, zorg dat je in de picture loopt en dat onze kustboy-fotograaf jou kan vastleggen op de gevoelige plaat. Zorg ervoor dat je origineel uitgedost bent of supermooi geschminkt in onze KVO kleuren. Hoe origineler hoe beter en hoe meer kans dat je maakt. Wees origineel en maak ons trots en blij. Uit deze foto’s zal dan een selectie gemaakt worden door een jury van kustboys-medewerkers en KVO-medewerkers. De 25 uitverkoren foto’s van deze jury doen nadien mee aan like wedstrijd op onze facebook pagina en hij met hoogste likes wint de hoofdprijs.

Dus kustboys be there and wear your colors with pride