#Uncategorized

Werken aan de toekomst.

maandag 21 februari 2022 - 19:15 | Peter Van Nuffel

Als federatie zitten we niet stil en zijn we achter de schermen al aan het werken voor de opstart van het volgende seizoen. Mathematisch zijn we nog niet zeker maar we kunnen wel inschatten dat het bijna niet meer fout kan lopen.

Voor de opstart van het nieuwe seizoen gaan we onder andere in zee met Greg Dela en zijn yourmusicconsultant.be om een mooie promovideo te maken. Hiervoor doen we beroep op alle kustboys om te figureren in deze video. 2 locaties en momenten liggen al vast waar we deze video-shoot gaan doen. Eentje op de Schorre op 02 maart tijdens de training van het eerste elftal en de tweede tijdens de wedstrijd KVO – Club Brugge op 12 maart. twee momenten waar we kunnen tonen dat we voor 100% achter “us wèreldploegsje” staan.

Wat zoeken we nu juist?

Wel voor de eerste opnames zoeken we zoveel mogelijk kustboys die kunnen aanwezig zijn om enkele mooie beelden te schieten van jullie en de spelers op de schorre en dit met hier en daar een kort interviewtje . Voor die dag zoeken we ook enkele zeer jonge KVO supportertjes (tussen 4 en 12 jaar) die in KVO voetbaloutfit een balletje willen trappen. Dus ouders die willen dat hun zoon of dochter mee voetballen in de video kunnen zich aanmelden via petervannuffel@yahoo.com .

Voor de tweede opnamedag, de wedstrijd tegen Club Brugge, koppelen we een wedstrijd aan dit gebeuren met enkele zeer mooie prijzen, waaronder een abonnement voor de C-tribune (of de waarde ervan indien u een duurder abonnement wenst). Wat moeten jullie daarvoor doen? Wel, heel simpel, kom zo origineel mogelijk uitgedost naar de Diaz Arena, verkleed, geschminkt, een origineel attribuut, maakt niet uit zolang je maar in het oog springt bij onze kustboy fotograaf Andre. Uit zijn foto’s zal een jury een selectie maken en uit deze selectie zullen dan, door een like-wedstrijd op onze Facebookpagina, de winnaars bepaald worden.

Dus kustboys zet jullie beste beentje voor en wees aanwezig op de schorre en kom origineel uitgedost naar de wedstrijd tegen Club Brugge en wie weet wordt jij dan een van onze winnaars. Ik zou zeggen:”draag je kleuren met fierheid en #proudtobeakustboy”