#Algemeen

Eindelijk terug op verplaatsing.

woensdag 16 februari 2022 - 16:13 | Peter Van Nuffel

Daar we als federatie zo blij zijn dat we terug op verplaatsing mogen, komen wij direct met een zeer mooie actie voor onze leden. Dat dit dan net de wedstrijd op Anderlecht is, maakt het nog wat mooier. Tevens kan onze ploeg nu meer dan ooit onze vocale steun gebruiken. Dus alle kustboys op post.

Alle kustboys-leden krijgen deze busreis “gratis” aangeboden door de supportersfederatie en krijgen ook voorrang bij de inschrijving hiervoor. Dit betekent dat jullie enkel je inkomticket voor deze wedstrijd zullen moeten bekostigen.

Concreet wil dit zeggen dat vanaf vandaag 16/02 om 20:00hr tot 25/02 om 20:00hr de leden met voorrang kunnen inschrijven bij hun respectievelijk lokaal. Dit kan via de onderstaande linken of rechtstreeks bij de verantwoordelijke van de het lokaal.

Vanaf 26/02 08:00hr tot 01/03 20:00hr kunnen dan ook niet kustboys-leden zich inschrijven via onderstaande linken. Zij betalen wel €17 voor de bus.

De correcte ticketprijzen zullen zo snel mogelijk medegedeeld worden, maar we vermoeden €16 voor de staanplaatsen en €21 voor zitplaatsen.

Momenteel voorzien wij 6 bussen, dus 1 per lokaal, en indien nodig doen we het nodige om eventueel een extra bus in te leggen.

Let wel op, jullie inschrijving is pas geldig na betaling aan het lokaal.

respectievelijke linken naar je lokaal van keuze

Kustboys 1981

Kustboys Leffinge

Kustboys Nr9

Kustboys ’t Zeetje