#Algemeen

Nieuws vanuit de federatie.

woensdag 2 februari 2022 - 19:06 | Peter Van Nuffel

Als federatie zitten we niet stil en zoeken we steeds achter zaken om onze leden af en toe te bedanken met een gepast geschenk. Voor nieuwjaar hadden we onze actie in verband met aankopen in onze webshop. Verschillende supporters hadden hier wel oor naar en kochten ook verschillende items via de webshop. De winnaar werd op 25 januari getrokken zoals jullie konden zien op onze facebookpagina en vorige zaterdag konden we dan Jens Derous zijn gesigneerd KVO retro shirt overhandigen.

Jens met het door Robby Dhaese gesigneerde shirt

Hou zeker onze social media kanalen de komende weken in de gaten, want we plannen nog verschillende acties waar mooie prijzen mee te winnen zijn. We roepen langs deze weg ook op om massaal aanwezig te zijn de komende thuiswedstrijden om us wèreldploegsje naar de overwinning te schreeuwen.