#Uncategorized

Eendrachtig achter de ploeg

maandag 29 november 2021 - 21:13 | Peter Van Nuffel

Momenteel beleven we als kustboys geen prettige dagen. De 0 op 15 blijft sterk nazinderen. Als we de reacties lezen op de sociale media dan worden we er helemaal niet happy van. Is dit allemaal terecht of zien we het verkeerd.

We gaan even terug in de tijd. Op 20 juli hadden we (een delegatie van supporters) een gesprek met Mr Ganaye. Zoals iedereen terug kan lezen op deze link https://kvo.be/kvo-en-kustboys-blikken-positief-vooruit-op-seizoensbegin/ kregen we toen de sportieve visie uitgelegd. Sommige waren sceptisch, andere hoopte dat het project ging slagen. Maar nu begint het wel duidelijk te worden dat alles niet zo rooskleurig is als toen voorgesteld. Hopelijk krijgen we binnenkort een degelijke update en verduidelijking vanuit KVO.

Het belangrijkste nu is dat we eendrachtig achter de trainer en het team blijven staan. We zijn de mening toegedaan dat enkel wanneer wij als één blok de ploeg steunen, we misschien kunnen helpen met de negatieve spiraal te keren. Ik doe dan ook een zeer warme oproep aan de supporters die woensdag meegaan naar Kortrijk en voor nu zaterdag thuis tegen Eupen om te tonen dat wij een waardige 12de man zijn.