#Algemeen

Jullie lieten je hart spreken

dinsdag 16 november 2021 - 19:16 | Peter Van Nuffel

Sinds oktober waren we jullie aan het bestoken met de vraag om vouchers te schenken en te tonen dat we supporters met een warm hart zijn. Ook de pers schonk veel aandacht aan onze actie, radio2 West-Vlaanderen, de geschreven pers waaronder de krant van West Vlaanderen, de zondag en verschillende dagbladen.
Meer dan 540 vouchers werden geschonken en we weten ook reeds dat de verschillende organisaties enorm blij zijn met dit succes.


Als voorzitter van de supportersfederatie hou ik me er aan om iedere schenker te bedanken om zijn gift. Ik wil tevens de zaakvoerder, Yves Viérin, van de firma RHK danken voor de bijzondere schenking van 100 vouchers.


Dit alles was natuurlijk ook niet mogelijk zonder de ondersteuning van KVO zelf. Een bijzonder woord van dank wil ik richten naar Senior Sales Danick Minne die ons in contact bracht met de verschillende organisaties en ook Diego Rosseel die de volledige verwerking van de geschonken vouchers op zich nam en Bram Keirsebilck die ons ondersteunde in de communicatie- en perscampagne.
Laat ons er nu samen voor zorgen dat we een spetterende ondersteuning geven aan ons team en alzo de 3 punten thuishouden tegen Union.

Lang Leve KVO en Lang Leve de “Kustboys”