#Algemeen

Kustboys zijn is zoveel meer dan supporter zijn

zaterdag 9 oktober 2021 - 19:36 | Peter Van Nuffel

Toen KVO zijn “Vroege Veugel”- periode bekend maakte, kwamen er direct veel vragen over incentive 4, de bewuste 15 vouchers. Snel zagen we op de verschillende social media kanalen veel vraagtekens bij deze compensatie. Vanaf dat moment begon ons radarwerkje te draaien en zochten we naar iets wat we konden doen met die vouchers.

Plots was het een zekerheid. We gingen tonen dat een kustboy zoveel meer is dan alleen maar een supporter en gingen de challenge aan om te tonen dat we als kustboys ook actief konden zijn in de community werking.
Het vinden van een sociaal doel was niet evident maar met de ruggesteun van de Senior Sales van KVO, Danick Minne kwamen we er wel. We stelden dat het specifiek moest gericht zijn naar Oostendse kansarme gezinnen. Enkele kleinere organisaties werkend binnen Oostende werden uitgekozen en zo kwamen we terecht bij onder andere Katrol, Kapoentje, de Viertorre en Ibis Oostende en dit in samenwerking met het fonds Danick Minne.

Het doel was dus gesteld, zoveel mogelijk Oostendse gezinnen die in de kansarmoede leven, de voetbaldag van hun leven laten beleven. We kozen hiervoor de wedstrijd van 21 november “KVO – Union Saint-Gilloise”

Hoe fantastisch zou het zijn dat iedere “Vroege Veugel” 1 of misschien wel meer vouchers afstaat voor dit goede doel. Laat ons, kustboys, tonen dat we een hart van goud hebben en op deze manier aan iedereen tonen dat wij de familieclub bij uitstek zijn in de pintjes league.

Wat verwachten wij nu concreet van jullie. Via bijgevoegde link kom je op een formulier terecht waar je je naam, voornaam, klantnummer en aantal vouchers , kan invullen. Vanaf dit moment zal het aantal vouchers in mindering worden gebracht door KVO en alzo apart geplaatst worden voor het sociale doel.

Indien je vragen hebt omtrent deze “Kustboys” actie, aarzel dan niet om ons te contacteren.