#Algemeen

Nieuws uit onze webshop

dinsdag 27 juli 2021 - 19:36 | Peter Van Nuffel

De laatste dagen zijn er verschillende nieuwe artikels toegekomen die we graag een beetje zouden in the picture plaatsen en duiden waar ze terug te vinden zijn in de webshop.

De #proudtobeakustboy sjaal. Deze is terug te vinden in de webshop onder de categorie “accessoires”. Net zoals vorig jaar is dit weer een sjaal in een beperkte oplage van 100 stuks en dus kunnen we dit ook weer een echt collectors item noemen. Kostprijs voor deze hoge kwaliteit-sjaal is een democratische 12€.

de #proudtobeakustboy sjaal

Deze sjaal is ook in een promo pakket te verkrijgen samen met een kustboys T-shirt. Normaal betaal je voor de T-shirt 15€ en de sjaal 12€, maar wanneer je deze in het promo pakket aankoopt betaal je slechts 20€ en doe je dus 7€ profijt. Deze zijn terug te vinden onder de categorie bundels.

Ook zijn er nu 3 verschillende vlaggen terug te vinden in de webshop. Deze vlaggen zijn 100x70cm groot en zijn te verkrijgen aan de prijs van 15€. Aarzel niet om bij thuiswedstrijden een vlag met onze kleuren uit te hangen en toon hoe fier je bent om kustboy te zijn.

Kan een afbeelding zijn van de tekst 'KUSTBOYS SUPPORTERSFEDERATIE INOATESRSR KV OOSTENDE'