#Uncategorized

Het nieuwe seizoen staat voor de deur

dinsdag 22 juni 2021 - 11:30 | Fabian Tack

2020/2021 was een mooi maar moeilijk jaar. We moesten allemaal in ons kot, maar gelukkig is het licht aan het einde van de tunnel nu zichtbaar.

Ook wij van de supportersfederatie zijn weer begonnen met onze werkzaamheden en waren dus ook blij dat we weer eens fysiek konden vergaderen en dat deed ons blijkbaar allemaal goed. Maar wat kunnen we jullie nu concreet mededelen.

1. Daar we vorig seizoen niet hebben kunnen doen wat we normaal altijd doen als federatie (recepties, busverplaatsingen, enz) hebben we besloten dat de supporters die vorig seizoen lid waren dit nieuwe seizoen 5 euro korting krijgen als ze zich opnieuw lid maken.

2. Vanaf 22/06 zal je vanaf 20:00 ’s avonds je lidmaatschap online kunnen verlengen. De federatie zal ook met een standje staan op de jubileum wedstrijd te Koekelare en aldaar zal je ook je lidmaatschap kunnen aanschaffen/verlengen.

3. In dit jubileum jaar #kvo40joar zullen we trachten door middel van bepaalde activiteiten de supportersbeleving te optimaliseren in en rond de Diaz Arena.

4. We hopen zo snel mogelijk, maar we verwachten dat dit pas vanaf de terugronde zal kunnen, de busverplaatsingen te organiseren vanuit onze lokalen. Zodra wij hierover een duidelijk signaal krijgen vanuit de Pro League en/of vanuit Belgian Supporters laten we jullie dit zo snel mogelijk weten.

5. We voeren momenteel gesprekken met KVO om toch een soort fandag te kunnen organiseren. Vanaf we hierover meer weten horen jullie het ook.

6. Hou zeker onze webshop in de gaten want er zal ook dit seizoen een nieuwe sjaal te koop aangeboden worden in beperkte oplage.

7. Weet dat we steeds openstaan voor suggesties.

8. Volg zeker ons social media kanalen en onze website voor de laatste nieuwtjes.

We hopen samen met jullie opnieuw een fantastisch seizoen te mogen beleven.

leve KVO, leve de kustboys