#Veiling

Unieke veiling van spelersmateriaal

maandag 15 maart 2021 - 19:30 | Fabian Tack

Beste Kustboys,

Een die-hard KVO-fan en sympathisant van de “Kustboys” kwam met een fantastisch idee om de supportersfederatie in dit iets moeilijker jaar te steunen. Dit voorstel konden we natuurlijk niet afslaan. Want als federatie hebben wij ook jaarlijkse vaste werkingskosten en door omstandigheden, door iedereen wel gekend, zijn onze bronnen van inkomsten heel wat minder dan andere jaren.
De afspraak met de schenker is dat iedere euro die binnenkomt via deze actie integraal terug zal vloeien naar de supportersbeleving in het Post-Covid tijdperk.

Wat houdt deze actie nu in. We hebben 14 paar gesigneerde authentieke voetbalschoenen gekregen van 13 van spelers behorende tot de A-kern en van 1 iemand van de trainersstaf en van iedere doelman van de A-kern hebben we een paar gesigneerde keepershandschoenen. Ik durf nu al zeggen dat het één voor één echte collector items zijn.
Gedurende de maand April zullen we systematisch de veilingen open zetten op onze webshop. Dit zullen we telkens aankondigen via onze social media kanalen.
Wij danken jullie in elk geval al voor jullie gulheid en hopen elkaar zo snel mogelijk terug te zien in onze Diaz Arena.

Wil jij bieden op één van deze unieke spelersitems? Klik dan hier om naar de shop te gaan