#Algemeen

Rare tijden voor de supportersfederatie

woensdag 4 november 2020 - 15:00 | Fabian Tack

Door de nieuwe nieuwe lockdown is de hele reële supportersbeleving weer stil gevallen en zitten we, voor heel veel Kustboys, weer in onze virtuele wereld rond te draaien. Deze situatie zorgt er ook voor dat we als supportersfederatie een raar jaar meemaken. Een jaar waar we verschillende geplande zaken nog niet konden laten doorgaan. Wij blijven achter de schermen verder werken aan de uitbouw van de federatie en gelukkig kunnen we op sportief vlak met volle teugen genieten van ons wèreldploegsje dat geweldig goed blijft presteren.

Wat had het leuk geweest hadden we nu ons jaarlijks praatcafé kunnen organiseren en al die nieuwe spelers en staf eens hadden kunnen tonen wat “Kustboys” zijn. Niet getreurd vanaf dat de situatie het toelaat zullen we er voor gaan. Daar kunnen jullie op rekenen.

Tevens moeten we nog 5 Kustboy-supporters blij maken met een terugbetaling van 100 euro op hun abonnement. Deze trekking zullen we laten doorgaan voor 30 november. Al wie nog voor 15 november zijn lidmaatschap hernieuwd of gewoon nieuw lid wordt, maakt ook nog kans op die 100 euro. Lid worden kan nog steeds via de website of via één van de verantwoordelijken van onze lokalen.

Vergeet ook niet eens regelmatig te gaan kijken in onze webshop. Momenteel bieden we er voor het eerst leuke Kustboys t-shirts aan en dit aan een zeer democratische prijs van slechts 15 euro. Hierbij zijn we onze Kustgirls zeker niet vergeten want voor hen hebben we een dames-model in de shop zitten. Het ideaal Sinterklaas- of eindejaarsgeschenk voor elke KVO supporter.

Ook wil ik nog even de actie van KVO in de schijnwerpers zetten met hun “route 31” t-shirt die alle Kustboys leden voor slechts 15 euro kunnen kopen ipv 25 euro.

Weet ook dat we onlangs met Belgian Supporters een meeting hebben gehad samen met de Pro League en Eleven. In deze meeting werd vooral het maandagavond voetbal op de korrel genomen en Eleven is zich bewust van deze problematiek en er zal naar oplossingen gezocht worden. Binnenkort is er een opvolg vergadering rond deze problematiek en vanaf we hier meer over weten dan horen jullie het ook van ons.

Het enigste wat wij momenteel nog kunnen vragen is #keepitsafe, zodat we hopelijk na de jaarwisseling ten minste terug de thuiswedstrijden kunnen meemaken.