#Kustboys

Word vanaf nu lid van de Kustboys

zondag 21 juni 2020 - 15:00 | Fabian Tack

Beste Kustboys en Kustgirls,

Het seizoen 2020/2021 staat voor de deur. Een seizoen waarvan we weten dat de start anders zal verlopen dan we gewoon zijn. Voor ons zijn er ook nog vele onduidelijkheden. Maar bij ieder nieuwsfeitje zullen we jullie steeds op de hoogte brengen langs de voor jullie gekende mediakanalen.
Waarom doen we nu een zeer warme oproep om jullie lidmaatschap van de kustboys te verlengen? Wel zonder jullie, de supporters, is voetbal niet het zelfde. Jullie zijn er om de ploeg te steunen in goede en kwade dagen. Laat ons nu hopen dat we dit seizoen meer goede dagen zullen hebben dan het vorige seizoen. Als federatie zullen we volop inzetten op een positieve supportersbeleving en dit samen met al onze lokalen en supportersgroepen.

We hebben dan ook besloten van het lidgeld niet op te trekken en op 10 euro te houden. Wat bieden wij jullie dan voor die zeer democratische prijs.

Hoe kan je nu lid worden?

De vorige jaren was onze kick-of gewoonlijk de fandag. Maar door de gekende omstandigheden gaat deze dit jaar niet door. Daarom zetten we volop in op online inschrijvingen via onze website (klik hier om naar het inschrijvingsblad te gaan).
Voor de mensen die niet zo van computertoestanden houden voorzien we enkele dagen aan de fanshop van KVO waar je je lidmaatschap kan verlengen en dit tijdens de openingsuren van de fanshop. Deze dagen zijn:
Maandag 22 juni vanaf 14:00Dinsdag 30 juni tijdens openingsuren fanshopEn dan de volledige week van 06 tot en met 10 juli ook telkens tijdens de openingsuren van de fanshop.

Aarzel dus niet en steun ons en uw lokalen door opnieuw lid te worden van de kustboys. Als 1/10 van de mensen die onze facebook-pagina leuk vinden lid worden dit seizoen, dan zijn we een zeer tevreden supportersfederatie.

Hebt u problemen met het online inschrijven of kan u niet langskomen? Neem dan zeker contact op met je gewenste supportersclub.

Inschrijven kan vanaf nu via deze link.

Lang leve de KUSTBOYS