#Algemeen

Een goede supportersbeleving, één van de peilers die voor de nieuwe investeerders belangrijk is.

vrijdag 22 mei 2020 - 11:00 | Fabian Tack

Gisteren, 21/05, hadden we de kans om als supportersfederatie deel te nemen aan een meeting met één van de nieuwe investeerders, namelijk Paul Conway. Na een korte introductie kregen we eerst een beetje uitleg over hoe de nieuwe eigenaars het sportieve zien en konden we ook wat vragen hieromtrent stellen. Zij willen vooral er voor zorgen dat we attractief aanvallend voetbal gaan zien in de Versluys Arena.

Het is ook fijn om te horen dat de jeugdwerking ook belangrijk zal zijn in hun project en dat ze daar ook zullen aan werken.

Wat ons vooral interesseerde is de supportersbeleving en die is voor hun ook heel belangrijk. Er is een duidelijk engagement van hun om er mee voor te zorgen dat wij als supporter ons verbonden blijven voelen met de club en dat ze ons zullen ondersteunen naar de toekomst toe zodat we meer en grotere acties kunnen opzetten.

Tenslotte vroegen we aan Paul Conway of hij het zag zitten om via een video live stream of een ander medium in conversatie te gaan met ons de supporters. En ja, hij staat hier volledig voor open. Als federatie zullen we nu met KVO zien hoe en wanneer we deze in de nabije toekomst kunnen inplannen. Vanaf we hier meer over weten dan hoor en lees je het via onze kanalen.

We roepen alle supporters op om vertrouwen te hebben in dit project en het is voor ons zeer duidelijk dat de investeerders het goed voorhebben met ons KVO.

Leve KVO en lang leve de Kustboys